Feestavond HJC

Inschrijving HJC Feestavond 17 februari

  Belangrijke informatie

  • Om opstopping te voorkomen bij de deur vragen wij jullie om gepast te betalen. Aangezien we veel kinderen verwachten kunnen we de doorstroom naar binnen beter begeleiden  wanneer er gepast betaald wordt. Dan kan iedereen sneller lekker feesten in plaats van wachten in de rij!
  • We werken met twee ingangen bij De Gouden Engel, de hoofdingang aan de voorzijde en een achteringang als u links om het pand heen loopt. Vanwege de drukte aan de straatkant willen wij u ook vriendelijk verzoeken gebruik te maken van de achter ingang. Daarnaast is het ook van belang dat de drukte verspreid wordt tijdens het ophalen. Spreek daarom duidelijk af met uw zoon , dochter en vriendjes etc waar u ze komt ophalen na afloop, dan weten zij bij welke uitgang ze kunnen wachten op u.
  • Vanwege de veiligheid van de kinderen waar wij over waken deze avond laten wij ze niet standaard alleen De Gouden Engel verlaten. Ze mogen pas de deur uit wanneer ouders/ verzorgers in beeld zijn die ze komen ophalen. Dit jaar hebben wij hiervoor een uitzondering voor de oudere kinderen. Op vertoon van een schriftelijk bewijs of een vooraf gestuurde email krijgen ze een polsbandje bij de entree waarmee de ouders instemmen voor het alleen naar huis mogen van hun zoon/ dochter. Aan de hand van het polsbandje hebben wij de kennis dat ze alleen De Gouden Engel mogen verlaten. 
  • De datum van onze feestavond is 17 februari 2023, het feest begint om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur.
  • De kosten voor onze feestavond zijn 4,50 euro aan de deur en via voorinschrijving via deze website 3,00. Dit kan alleen contant aan de deur betaald worden. Via voorinschrijving hebben wij al uw gegevens al op papier staan waardoor de doorloop sneller kan verlopen. We willen u graag vragen om gepast te betalen.
  • In de zaal zullen consumpties te koop zijn tegen een klein bedrag, dit is ook alleen contant te betalen.
  • Het is dit jaar verboden om confetti/ spuit serpentine mee te nemen naar binnen. Dit wordt tijdens de entree gecontroleerd en in beslag genomen. Dit zullen wij helaas verwijderen in een afval container. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u ook om dit thuis te laten.
  • De leeftijd voor onze feestavond is vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar.
  • Voor noodgevallen stellen wij het erg op prijs dat uw zoon/ dochter iets bij zich draagt waar een telefoonnummer op te vinden is. Denk hierbij aan een eigen mobiele telefoon of een notitie blaadje.